2015. október 31., szombat

COVER REVEAL #1.: HUNTLEY FITZPATRICK - ÉLETEM A SZOMSZÉDBAN

Sziasztok! 
Ma a többi bloggerrel együtt egy borító leleplezéssel készültünk Nektek.
Vágjunk is bele!


Örömhír: a Könyvmolyképző Kiadó végre megtalálta az Életem a szomszédban tökéletes borítóját, így érkezhet a könyv is a polcotokra!
És hogy mi vár a borítón belül? Egy romantikus young adult történet Huntley Fitzpatrick tollából, amelyben két szögesen ellentétes világból származó fiatal rájön, talán mégsem különböznek annyira, mint gondolták.
Kötéstípus: kartonált Oldalszám: 416 
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: My Life Next Door 
Fordító: Dobó Zsuzsanna  Ár: 2999 Ft 
Kategória: Young Adult (Vörös Pöttyös)
>>> Jegyezd elő már most! <<< 
>>> Tedd a várólistádra! <<<

Véleményem szerint megérte ennyit várnunk a borítóra, gyönyörű szép lett. A könyvet pedig már alig várom. Mindig is szerettem a szomszéd srácokról szóló regényeket. Van bennük valami különleges, és elhiszem, hogy akár velem is megtörténhetne mindaz, ami le van írva a könyvekben. Persze csak akkor, ha van egy helyes szomszéd srác az utcában ;) Várom a Ti véleményeteket is kommentben. Nem harapok! ;)




Exkluzív tartalomként a hosszú várakozási idő után készültünk egy extra meglepetéssel is!


Részlet a könyvből:
„Mint általában, a legtöbb lámpa ég Garrettéknél. Azok is, amik a kocsi beállót világítják meg, ahol Alice, pár alulöltözött barátja, és néhány Garrett fiú kosaraznak. Lehet, hogy van köztük néhány szerelmespár is. Nehéz megmondani, olyan sokat ugrálnak össze-vissza, a zene pedig bömböl az iPod hangszóróiból a ház előtti lépcsőkről.
Nem vagyok egy nagy kosaras, de jó mókának tűnik. Belesek a nappali ablakán, ahol a szülőket látom. Mrs. Garrett Mr. Garrett székének a háttámlájára hajol és átkarolja, miközben lenéz rá, ahogy valamit mutogat egy magazinban. Látom, hogy a villany még mindig ég a hálószobájukban, ahol a kisbaba alszik annak ellenére, hogy ilyen későn van. Talán Patsy fél a sötétben.
Ekkor hirtelen egy hangot hallok a közvetlen közelemben. Pont alólam.
– Hali!
Úgy meglepődök, hogy majdnem elveszítem az egyensúlyomat. Érzem, ahogy egy erős kéz megfogja a bokámat, és zizegő hangot hallok, ahogy valaki, egy srác, felmászik a lugason a tetőre, az én saját titkos helyemre.
– Hali – ismétli meg, miközben leül mellém, mintha már jól ismerne. – Kell valaki, aki megment?”
Huntley Fitzpatrick:

Huntley Fitzpatrick Connecticut partjainál nőtt fel igazi álmodozóként. Vérbeli könyvmoly családba született, ahol mindenki állandóan könyvekbe temetkezett. Tinédzser korában kimerítően alapos jegyzeteket írt az életéről, amivel a frászt hozta a pasijaira, de írói karrierjében nagyon is hasznosnak bizonyult. Debütáló regénye, az Életem a szomszédban 2012-ben jelent meg. Most már hat gyermeke szolgál neki hallgatóznivalóval és látja el alapanyaggal a műveihez.

Ajánlások a könyvhöz:
„Egy szívet melengető románc, amit minden lány irigyelni fog.”
– Simone Elkeles, a Tökéletes kémia trilógia New York Times bestseller szerzője
„Az Életem a szomszédban vitathatatlanul az egyik legjobb young adult regény… Ha egyszer felveszed, le se akarod majd tenni.
– Teen Reads
„A karakterek erőteljesek és valóságosak. Az erős narráció hozzátesz az egész napcsókolta csomaghoz, [Huntley Fitzpatrick] olyan szerzőkkel került egy szintre, mint Sarah Dessen és Deb Caletti.”
– School Library Journal
„Egy majdnem tökéletes nyári románc. Az összes lány, aki elolvassa a regényt, saját Jase-re vágyik majd.”
– Kirkus Reviews
„Fitzpatrick csodálatos első regénye megindítóan ragadja meg az első szerelem intenzitását.”
– Publishers Weekly



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates