2017. május 22., hétfő

COVER REVEAL: BÖSZÖRMÉNYI GYULA - MINDÖRÖKKÉ VÁRNI (COVER REVEAL #21.)

Hello Molycik!
Ahogy az előző posztban említettem, a borítóleleplezés második felvonása következik, amelyben újból egy Böszörményi kötet külsejéről rántjuk le a leplet. A Bitó és Borostyán borítóját itt nézhetitek meg.

Véleményem szerint ez a borító is nagyon király lett, és nagyon emlékeztet On Sai: Esővágy novelláskötetére, szóval van egy olyan tippem, hogy László Maya keze munkáját láthatjuk ezúttal is.

Fülszöveg:
„A magány, amit érzett, szavakkal leírhatatlan volt. Szerencsére nem is kívánta tőle senki, hogy megfogalmazza a kínt, ami egészen apróra préselte a lényét. Ült az ezüstös csillogású, fagyba dermedt metánhullám peremén és a fekete eget bámulta.”

Várható megjelenés: Könyvhét (június 8.)
Novelláskötet
Kategória: Vörös pöttyös
Oldalszám: 304
Megrendelem
Kívánság/várólistára teszem


A szerzőről:

Böszörményi Gyula magyar író, újságíró. A Gergő és az álomfogók című meseregényével lett ismert országszerte. Színpadi, rádiós és televíziós munkái is jelentősek.

Ötven éves korára már több, mint ötven regényt írt, a Lúzer Rádió, Rontásűzők és az Álomfogó sorozatok mellett önálló művekkel, esszékötetekkel és antológiákkal is jelentkezett. A gyerekeknek szánt könyveit a felnőttek is imádják, sőt, végigvigyorogják – ahogy az eKultura kritikusa is tette.
Munkásságát számos díjjal jutalmazták. 2007-ben József Attila-díjat kapott, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnökének különdíjával tüntették ki, a Gergő-regények IBBY díjat kaptak az Év Legjobb Gyermekkönyve kategóriában, tavaly pedig a Könyvmolyképző Kiadó Nívódíját is átvehette.
Várom a véleményeket erről a csodás borítóról. Holnap ugyanitt találkozunk.
Üdv,


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates