2016. március 6., vasárnap

COVER REVEAL #10. BLEEDING BRIDE: FEKETE FIVÉREK


Hello Molycik!
Mostanában kicsit időszűkében vagyok (szakdolgozat, mellette egyetem, meg minden más), általában egyszerre kéne 3 helyen lennem, mellette meg pihennem egy kicsit. Persze ez legtöbbször nem jön össze, ezért nem marad időm se olvasni, se a blogra írni. Igyekszem nem eltűnni, de kérlek Titeket nézzétek el nekem ;)
Ismét egy borítóleleplezéssel jövök (előre megsúgom, nyereményjáték is társul hozzá;). Ezúttal a Prológus bloggereivel közösen, Bleeding Bride - Fekete Fivérek könyvének új borítóját leplezzük le. Véleményem szerint nagyon creepy lett a borító, árad róla a bús, komor, nyomott hangulat. Író: Bleeding Bride

Cím: Fekete fivérek
Kiadó: Underground
Szerkesztő: Vivien Holloway
Második, javított, bővített kiadás
Várható megjelenés: 2016. május
Fülszöveg:
Lehunyt szemekkel, kitárt szívvel hallgatni a kopjafák történetét érzelmek kavalkádját váltja ki, a szánalom, a düh, a gyönyör és büszkeség csokrában eltűnik a halál gondolata, a múlt jelenné válik, a jövő pedig nem más, csak egy lidércnyomás. Sötét sorozat apró részletei, csillogó sikerekre boruló árnyékok, legjobb emberek gonosz oldala, fagyasztó hideg a legnagyobb hőségben. Kopjafák írott krónikája, patyolat lelkek memoárja, melynek minden rejtett sarka oly fekete, mint az éj.

Nyereményjáték:
A borítóleleplezés örömére egy nyereményjátékkal is készültünk nektek az írónő, Bleeding Bride jóvoltából. A Fekete fivérek könyvön kívül további meglepetésekkel is gazdagodhat a játék végén a szerencsés, köztük egy igazán egyedi ajándékkal is, melyet a Z-art and Tattoo fog elkészíteni a nyertes számára. Mit kell tenned mindezekért a fantasztikus nyereményekért? A jelentkezés fő feltétele egy általad fotózott kép. A Fekete fivérek egy karaktere szívesen tölti idejét egy számára megnyugtató hatású helyen és környezetben, amikor szeretne kicsit elvonulni a világtól, mi pedig arra lennénk kíváncsiak, hogy ti hol és milyen környezetben relaxáltok szívesen, hol töltitek az időtöket, ha egy kis csendre és nyugalomra van szükségetek a mindennapok zajában. Fotózzátok le ezt a helyet, ahol olvastok és nyugalomra leltek, majd küldjétek el a fotót bleedingbooks@gmail.com-ra. Az írónő Facebook oldalán fogja publikálni a beküldött képeket, majd indulhat a lájkvadászat, ugyanis a legtöbb lájkot kapó kép lesz a nyertes! Legyetek kreatívak, szárnyaljon a fantáziátok! 
smile hangulatjel
 
Továbbá ahhoz, hogy részt vegyél a játékban likeold a Prológus, Bleeding Bride , valamint a Z-art and Tattoo  facebook oldalát. A képeket egészen március 11-ig várja az írónő e-mail címére, addig kerülnek ki a Facebook oldalára is, majd 11-18 között indulhat a lájkolás a fantasztikus nyereményekért! 
smile hangulatje

Véleményeteket szívesen várjuk blogjainkon és kommentben is! Még egy kis extraként, pedig pár idézetet is elolvashattok a könyvből! :)Idézetek:

"A szavak égetnek, sebeket ejtenek. Hiába szállnak el a hangok, a lélek vérzik oly soká tőlük, minden ott marad az elmében örökre és csak visszhangzik és visszhangzik."
"Az élet valódi, nem egy színdarab, és bármennyire koncentrált, még neki, az életművésznek sem sikerült átírnia a jeleneteket."

"Érdekes érzés itt állni, simogatni a fák rügyeit, a langyos tavaszi szelet, és csak nézni, figyelni. Figyelni a napok pörgését, a percek súlytalan lebegésében, azon percekében, amelyek világokat változtatnak meg, rombolnak le, néha épp feledésbe torlaszolva azokat."

"A legjózanabb döntés ebben az őrült világban félni a szörnytől, de elfogadni és élvezni a fenséges lakomát, mit patyolat lelkekért kínál."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates