2019. március 6., szerda

MÁRCIUSI VÁRÓLISTA (TBR #18.)

Hello Molycik!
Ahogy szoktam, márciusra is felállítottam egy szép kis várólistát. Van a listán olyan, amit mások ajánlottak és van olyan, amivel ezer éve szemezek. Pár könyv a 2019-ben szeretném olvasni molyos listámról van, míg egy pedig a moly.hu random generátora által került kiválasztásra.

A moly által kiválasztott random könyv kategória:
Még az ötórai teás BASC dobozban volt és azóta ott is csücsül szépen a polcomon, remélhetőleg már nem sokáig. Arra emlékszem, hogy anno SoSo nagyon jókat szórakozott rajta, szóval rossz nem lehet! 

Nagyon fáj a fogam a következő könyvekre kategória:
  • Victoria Schwab: The Near Witch
  • Meagan Spooner: Sherwood
Ismertek már, nem telhet el hónap Schwab néni nélkül, és márciusban három újdonságra is lesz alkalmam lecsapni tőle. A The Near Witch már nagyon piszkálja a fantáziámat és nem hiszem, hogy olyan sokat váratna magára az elolvasása. A másik pedig a Sherwood Meagan Spoonertől, ami egy Robin Hood retelling, csak ennyit mondanék. 

2019-ben olvasni szeretném polcról választva:
  • Sarah J. Maas: The Assassin's Blade
  • Kerstin Gier: Fellegszálló
  • Maria V. Snyder: Magic Study
  • J. Goldenlane: Isteni balhé
Az a tervem SJMaas könyveivel, hogy az elejétől kezdve újraolvasom, hogy a feledik, a hatodik és a befejező részre is sort kerítsek végül. Bár nem tudom, hogy ez mennyire jó taktika, mert minél többet gondolkozom a történeten és a szereplőkön, minél jobban hagyom leülepedni, annál kevésbé kedvelem az egész ToG szériát. Majd meglátjuk, hogy ebből mi lesz, de az Assassin's Blade elolvasásával azért tervezek. 

Aztán ott van nekem a Fellegszálló is a várólistán, megjelenés óta, ugyan az nem olyan rég volt, de azért már várólistás pár hónapja. Lakótársam pedig csak dicsérte, szóval igazából kap egy esélyt. A Silber harmadik részét még nem sikerült megbocsátanom az írónőnek, de igyekszem elfelejteni. Remélem a lila szépség a segítségemre lesz benne. 

Aki előző hónapban is olvasta a tbr-os posztom, annak biztos feltűnt, hogy a Magic Study már megint a listán van. Tényleg nagyon igyekszem sort keríteni rá, de jaj. Valahogy mindig másért nyúlok. Kicsit visszatart, hogy azt hallottam több molytól is, hogy kevés benne a Valek-Yelena közös rész, és pont miattuk érdekelne nagyon a történet. 

Goldenlane számomra az az író, akinek gyűjtögetem a könyveit, mint mókus a mogyorót. Minden alkalommal, amikor van egy jó kis Deltás akció, bevásárolok magamnak és Loreleinek is (szülinapok, névnapok :)), viszont odáig még sosem jutottam el, hogy elolvassam bármelyiket a kollekcióból. Talán március lesz a változás hónapja? 

A végére egyetlen kötet maradt, a februári hozadék:
  • Philip Pullman: A borostyán látcső
Szegény Pullman könyvet csak tologatom, de apránként haladok azért vele. Szépen, lassan, egyszer pedig biztosan befejezem. A héten sikerült vele kemény két fejezetet haladnom is. Erre már azt mondom, siker. 

Nálatok miképp alakul a márciusi várólista? Mik a biztos pontok?
Üdv,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates