2017. november 16., csütörtök

BESSENYEI GÁBOR: A HÁBORÚ LELKE (COVER REVEAL #27.)

Hello Molycik!

A Prológus oldalán magyar írós projekthetet tartunk, aminek menetrendjébe tökéletesen beleillik Bessenyei Gábor Az Olimposz legyőzése trilógia záró kötetének a borítóleleplezése. A jövő harcosairól már olvashattátok a véleményemet, január környékén pedig jövök a folytatásokkal, addig is nézegessük együtt A háború lelkének borítóját. 

Fülszöveg:

Erik és Adria megnyugodott, hiszen helyrehozták az időzavart az ókori Görögországban, és megmentették a világot. Csakhogy van egy gond: Marcell helyett valaki más tért vissza. Ki lehet az idegen, és mit akar a jelenben?

Közben a valódi Marcell egy spártai kiképzőtáborban senyved. Mit szeretne tőle Árész? A háború istene vajon tényleg a békéért harcol, vagy ennél sötétebb tervei vannak?

Zeusz azon fáradozik, hogy megszüntesse az időzavart a jelen és a múlt között, ám az istenek megérzik a létüket fenyegető veszélyt, és mozgolódni kezdenek. Viszály mindenütt, és csak egy apró szikra hiányzik, hogy kirobbanjon a háború, szétszaggatva az idővonalat.

A jövő harcosainak meg kell küzdeniük a legsötétebb alvilági erőkkel. Marcell, Adria és Erik hatalmas bátorsággal vetik magukat a kalandokba, noha olyan cselszövésre bukkannak, ami nemcsak a világ sorsát, hanem a barátságukat is veszélyezteti.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Várható megjelenés: 2017. tél
Oldalszám: n.a.
Megrendelem
Kívánság/Várólistára teszem

A szerzőről:

Bessenyei Gábor 1985-ben született, a főiskolán újságírást tanult, a pályafutását is újságíróként kezdte. A III. Aranymosás pályázat egyik győztese. Novellákkal már több felületen bemutatkozott, első ifjúsági fantasy regénye a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg 2015-ben.Nektek, hogy tetszik? :)
Üdv,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates