2017. november 29., szerda

BAKTI VIKTOR: INTEGRÁLVA (COVER REVEAL #28.)

Hello Molycik!
Folytatódik a borítóleleplezés rovat, egy újabb magyar megjelenéssel. A mai áldozat: Bakti VIktro Integrálva c. könyve, amely hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából.

Fülszöveg
Lépj a jövő útjára!
2066 – Philadelphia.
Themisz, a titokzatos szuperszámítógép mindent lát, még a jövőt is. Kiszámítja, hogyan boldogulhat legjobban az emberiség.
Digitális jósok súgják meg a jövőt, ám az egyikük meghal, miközben Jarrednek, a zsoldosnak egy döbbenetes üzenetet mutat.
Vajon rendszerhiba, vagy valóban a jövőt fedi fel?
Az események láncreakcióként követik egymást.
Rejtélyes szervezet lendül mozgásba, hogy a virtuális térbe börtönözött, testetlen hacker segítségével megfejtse a Themisz titkait. A meghasonlott zsoldos döntésre kényszerül véres állandóság és küzdelmes változás között. Yolanda, a reflektorokhoz szokott riporternő szembesül a kíméletlen valósággal. Vajon él a csábító ajánlattal? Engedi hogy maga a jövő költözzön be saját húsába és csontjába? Victor, a cég vezérigazgatója is nyomozásba kezd, hogy olyan sötét titkot fedjen fel, amitől még őt is óvják.
Mi valójában a rejtélyes Themisz?
Harc kezdődik a valóságban és a kibertérben egyaránt.
Már nem csak a Themisz a tét, hanem a szabadság.

Vajon test vagy az elme szabadsága fontosabb?
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kategória: Hard selection
Oldalszám: 448
Megrendelem
Kívánság/Várólistára teszem
A szerzőről

1985-ben született, Budapesten él és dolgozik. A fantasztikum és az alkotás szeretetét már gyerekkora óta magáénak mondhatja, de komolyan csak 2010 környékén kezdett foglalkozni a történetírással. Eleinte novellapályázatokon vett részt és online publikált. Az első regénye az V. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertese.
>> BlogNektek, hogy tetszik a végleges borító? :)
Üdv,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates