2017. december 9., szombat

1000 KÖNYVET HAGY EL A LIBRI KARÁCSONYIG!

Hello Molycik!

Így a karácsony közeledtével szinte mindenhol ajándékötletekkel találjuk szembe magunkat, annak elérése érdekében, hogy vásároljunk. A Libri Kiadó az ajándékozás örömére is gondolt, a Libri Könyvszakértői 1000 könyvet rejtettek el az országban. Ezek a történetek csak arra várnak, hogy az olvasók rájuk találjanak - egy hangulatos kávézóban, egy közeli színházban, a moziszéken, ahová a jegyünk szól, a kedvenc éttermünkben, vagy a városi könyvtár egyik polcán, esetleg a fodrásznál vagy a vasútállomáson.

A promóció pontos részletei az alábbi linken megtalálhatóak. Induljon a keresgélés! :)

Mit gondoltok a kezdeményezésről? Mert szerintünk zseniális. Igaz, kicsit nagyon szerencsésnek kell hozzá lenni és épp a közelben tartózkodni, amikor elrejtenek egy könyvet, na meg persze figyelni folyamatosan, hogy az oldalon mikor írják ki, hogy az adott órában hol rejtettek el könyvet.

Oh, és a Libri gondolt a nem Budapesti lakosokra is, a fővároson kívül még 20 vidéki városban rejtenek el ajándék könyveket.
librixmas.png
Az ajándék köteteket a Libri Könyvszakértői csoportja válogatta össze. A Könyvszakértők közé tartozik többek között Beck Zoli, a 30Y zenekar énekese, Varró Dániel és Jakupcsek Gabriella is.
librixmas2.png

Az ajándékkönyveket könnyen fel lehet ismerni a Libris csomagolópapír alapján, illetve, hogy biztosra menjenek egy kedves kis üzenet is van a lapok közé csúsztatva.
A kampány 2017. december 1 és 24 között fut. Ti nekiálltok keresgélni? Mi már próbálkoztunk, bár eddig sikertelenül :D Pedig megéri, hiszen a megtalálók között még ajándékokat is sorsol a kiadó, feltéve ha a szerencsés olvasó feltölt egy képet Instagramra #azenajandekom hashtaggel.
librixmas3.png

Induljon jól a karácsony és induljon a kaland! Könyvkeresésre fel ;)
*A bejegyzés a Prológus oldalán is megtalálható*

Üdv, 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates