2019. február 8., péntek

FEBRUÁRI VÁRÓLISTA (TBR #17.)

Hello Molycik!
Hihetetlen, de már egy teljes hét eltelt a februárból. Hihetetlenül gyorsan telik az idő, és most épp azt mondanám, hogy örülök neki, mert várom már a nyarat, mint a messiást, de később valószínűleg kevésbé fogok lelkesedni az időnek ezen gyors múlásáért. Mindegy is, a szokásos havi tbr listával érkezem, amin eredetileg még Vivien Holloway Mechanikus farkasa is rajta volt, de időközben azt sikeresen letudtam. Így helyette kerüljön inkább a Forgandó szerencse a várólistám legelejére.  Vicces egyébként, mert én meg voltam győződve arról, hogy a Forgandó szerencse az utolsó Winie könyv és, hogy még meg sem jelent, majd Wee felvilágosított, hogy amúgy már kapható... Well, jó tudni, hamarosan be is szerzem, mert a Mechanikus vége kikészített.

A Prológusos projektek miatt három kötetet kellene a hónapban elolvasnom, melyek közül az egyik újraolvasás lesz, ezúttal magyarul, amitől bevallom kicsit félek. Ez nem más, mint Ilona Andrews szerzőpáros Magic Burns – Perzselő mágia c. könyve. Imádom a sorozatot, de a magyar fordítással voltak anno problémáim. Aztán ott van még Kevin Kwan: Kőgazdag ázsiaiak c. könyve, amit a Valentin hétre tartogatok, Joe Hill: Locke & Key pedig majd az illusztrált könyves projekten lesz sztárvendég.

Ezeken kívül azért kellene valami olyat is olvasnom, ami 1. nem recenziós célzattal került hozzám, 2. nem szakirodalom. 
Leigh Bardugo: Shadow and Bone az amin nagyon gondolkodom, hogy most már talán ideje lenne elolvasnom, de az a problémám, hogy trilógia, aztán lehet egyben szeretném majd ledarálni, ami meg nem lenne most szerencsés. 

Maria V. Snyder: Magic Study ezer éve listás és nem is tudom mi tart vissza, a Shadow & Bone esetében is említett indokon kívül. Bár valószínűleg Marissa Meyer: Heartless lesz a befutóm, mert stand alone kötet, Meyer stílusát meg imádom. 

Jenny Han: Always and Forever, Lara Jean-t sem ártana egyébként sorra kerítenem, mert elég régen megjelent már a kötet, jó lenne a lezárást is megtudnom, hogy még mielőtt kijönne a második film Netflixen újra is tudjam olvasni a teljes trilógiát.

Nem tudom igazából, hogy mit szeretnék olvasni, de majd kialakul. Csoda lesz, ha a tbr listámról választok valamit, mert nem szokásom. Januárban sem tudom, hogy sikerült teljesítenem a kitűzött 4 könyvből háromnak az elolvasását. Reménykedem februárra is a legjobbakban :D

Ti hány könyvet olvastatok el januárban, és mik a februári terveitek? 
Üdv,

2 megjegyzés:

  1. Shadow and Bone, kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá, de trilógiából a második rész jobb, mint az első. Meg a Magic Studyt is pártolom, bár azt még nem ismerem. xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A poison studyt imádtam, szerintem a folytatás is tetszeni fog. Bírom a dinamikát Yelena és Valek között. Shadow& Bone meg box set és muszáj lenne elolvasni a six of crows előtt :D

      Törlés

designed by Charming Templates