2015. augusztus 2., vasárnap

AUGUSZTUSI TBR (VÁRÓLISTA #2.)

Sziasztok!
A nyár nagy részén már túl vagyunk, már csak az augusztus van hátra. Sajnos nem tudtam annyit olvasni, mint azt a nyár elején elterveztem, ezért augusztusra nem is terveztem be olyan sok könyvet.
Az biztos, hogy a disztópikus könyveket hanyagolom. Kezdem megunni őket, ezért inkább tartok egy kis szünetet, ebben a műfajban. Azért összeállítottam egy listát, hogy HA disztópiát szeretnék olvasni, akkor mik lennének azok:
  



Az biztos, hogy Jenny Han To all the boys I've loved before és a P. S. I still love you könyveit el fogom olvasni. Július közepén rendeltem meg őket Bookdepositoryról, és már alig vártam, hogy ideérjenek. Most végre a kezemben tarthatom mindkettőt, és nekikezdhetek.  Annyi jót hallottam róluk, hogy elég nagyok az elvárásaim. A borítókat pedig külön imádom. Annyira, de annyira tetszenek, hogy azt elmondani se tudom :D 
Remélem nem kell már megint csalódnom.



Jenny Han könyvein kívül még három tervezett olvasmányom van augusztusra:


  

Remélem sikerül sort keríteni minden könyvre, de ha nem, hát az se fog meglepni :'D
Ha van kedvetek nyugodtan osszátok meg velem, hogy Ti miket szeretnétek augusztusban mindenképp elolvasni, vagy hogy miket olvasnátok el, olvastatok már el az én listámról :)


2 megjegyzés:

  1. Úgy látom, contemporarys hónapod lesz most, pedig úgy örülnék, ha Claudia Gray sorra kerülne. Én az Evernight sorozata után lemondtam arról, hogy olvassak tőle, de ez a könyve annyira hype-olt, hogy érdekelne egy olyan vélemény is, amelyben megbízom. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Evernightot az elején még szerettem, de a végére uncsi lett.
      Tervezem olvasni, mert már pár hónapja megvettem, csak közben kölcsönkérték, és most nincs itthon. De ha hazatalált tuti nekiugrok, mert annyira szép a borítója, hogy biztos érezni fogom a késztetést, hogy olvassam :D

      Törlés

designed by Charming Templates