2015. augusztus 4., kedd

KELLY ORAM SCIENCE GEEK WEEK - DAY 2. COVER REVEAL, TEASERS

 



Sziasztok!
A Science Geek Week második napjához érkeztünk, és ma sem maradunk érdekességek, izgalmak, és persze nyereményjáték nélkül (a rafflecopter dobozt ma is a bejegyzés alján találjátok majd). 

A mai napra egy borító leleplezéssel készültünk. Végre Ti is megtekinthetitek a Libby Garrett Intervention hivatalos borítóját, és még a fülszöveget is lefordítottam Nektek, hogy ne maradjatok ki semmi jóból. Tijának pedig nagyon szépen köszönöm a segítséget, és a tanácsokat! ;) :*

Nem is húzom tovább az időt, jöjjön tehát a borító és a fülszöveg :



Libby Garrett hivatalosan is Owen Jackson függő. De a szexi, népszerű focista egyáltalán nem értékeli mennyire klassz csaj Libby. Nem hajlandó elkötelezni magát a lány mellett, sőt még azt se vállalja fel nyilvánosság előtt, hogy randiznak. Kapcsolatuk teljesen tönkreteszi Libbyt, de ő az egyedüli, aki ezt nem veszi észre.

Amikor a lány teljesen kifordul önmagából, legjobb barátja - Avery Shaw - és a Tudós klub többi tagja közbelép, annak reményében, hogy ki tudják gyógyítani Libbyt káros Owen függőségéből. Alávetik őt saját tizenkét lépéses programjának - az Owen’s Anonymusnak – és felfogadnak mellé egy szexi, borongós, keménykezű kávéfelszolgáló srácot, hogy Libby hivatalos támogatója legyen.

...

Adam Koepp éveken át figyelte Libby Garrettet. Hogy ne vette volna észre a pimasz lányt a lila gördeszkájával, és a macskás matricákkal borított bukósisakjával? De hiába volt bele zúgva, Libby soha nem vette őt észre. Miért is tette volna? Számára Adam nem volt más csak egy srác, aki kibukott a középiskolából, és néhányszor egy héten almabort szolgál fel neki. Ráadásul Libby  Owen Jacksonnal kavar – egy pasival, akinek egyetemi ösztöndíja és kockásabb hasa van, mint Kyle Hamiltonnak.


Adamnak végre megadatik a lehetőség, hogy megismerje Libbyt, amikor munkatársa Avery Shaw felkéri őt, hogy segítse át barátnőjét élete egyik legnehezebb időszakán. Mivel Adam jó abban, hogy eljátssza a rossz zsarut, és van tapasztalata a tizenkét lépéses programban, ő a legtökéletesebb jelölt arra, hogy Libby támogatója legyen. De vajon képes lesz-e személyes érzelmeit félretenni, és igazi segítséget nyújtani a lánynak? És vajon Libby megutálja őt azért, amiért arra kényszeríti, hogy őszintén magába nézzen?
A The Libby Garrett Intervention október 24-én jelenik meg! 
Angolul már előrendelhető Amazonon, IBookson, a Barnes&Nobles oldalán és Kobon speciális előrendelési áron ($2.99.) 



Ha pedig az Avery Shaw Experimentet, azaz a Szívzűrterápia Strébereknek-et szeretnéd megrendelni kedvezményesen, eredeti nyelven, akkor azt is megteheted. A SGW keretein belül a héten csak 0.99 dollár az ára ;)
Amazon * iBooks * B&N * Kobo

 Kedvet kaptál egy kis Szívzűr olvasáshoz, de nem tudsz angolul? Itt meg tudjátok rendelni magyarul is. Ezer köszönet és hála a Móra Kiadónak a fordításért! :)





Még több extráért, ízelítőért és nyereményjátékokért (Dedikált könyvekért és apróságokért) csatlakozz a Science geek Week Facebook eseményéhez, ami szintén augusztus 7-éig, azaz péntekig tart.
A Facebook eseményhez való csatlakozáshoz ide kattints!

Tegnap (2015.08.03-án) Kelly már posztolt is egy játékot a FB oldalon, ahol annyi a feladat, hogy a bejegyzés alá kommentben írd meg, hogy szerinted ki lenne a legtökéletesebb színész Avery szerepére. Ha Te is szívesen játszanál a nyereményekért megteheted ide kattintva!

A mai napra van még egy extra, amit Kelly elküldött, ami nem más, mint egy-egy részlet Libby és Adam szemszögéből. A fordításnál rengeteg segítséget kaptam Loreleitől, azaz Dóritól, amit itt is nagyon szépen köszönök, nélküle nem sikerült volna ennyire érthetőre, és valószínűleg fel is adtam volna félúton a fordítást :D Köszönööööm <3

Egy kis ízelítő a The Libby Garrett Interventionből:

Libby
Avery sóhajtott. “Ez nem egy támadás Libby, hanem egy közbelépés.”
Hirtelen Avery felé fordultam. “Mit mondasz Kisanyám?”
Avery megint mosolygott, de ez alkalommal tele volt elhatározással. “Van egy kis problémád Libby. Mi mind, azért jöttünk ma ide, mert szeretünk és aggódunk érted.”
“Oké, valaki határozottan kikutyult valamit a kémialaborban. Nektek hivatalosan is elmentek otthonról. Nem drogozom.”
Avery megrázta a fejét. “De a kapcsolatod Owennel annyira pusztító.”
Eleget hallottam. “Egy közbelépés?” Egy drogfüggőhöz hasonlítanak, és azt állítják Owen az anyagom? „Azért jöttem, hogy bocsánatot kérjek mindannyitoktól és ezt kapom?” Felpattantam. „ Ez annyira equus ferus feces!” (*Szó szerinti fordításban: vad lószar.)
Megcéloztam az ajtót, és körülbelül 3 lépésnyire jutottam, amikor Adam elkapott, blokkolva az utat, mint egy két lábon járó tetkóval borított fal.
Tipikus kidobó állásban állt, keresztbe tett kézzel. Bár nem volt kifejezetten se magas, se testes, attól még félelmetes volt. Felnéztem rá. „Te meg egy gluteus maximus vagy!”
Adam homlokráncolva fordult a többiek felé, fordítás reményében. Aiden vigyorgott. „Ez Libby sajátos kifejezése arra, hogy ’lószar’ és hogy egy ’segg vagy’.
Adam visszapillantott rám, én pedig felszegtem az állam, mert nem voltam hajlandó visszavonni. Vártam, hogy bepöccenjen rám, de ledöbbentem, amikor a szája megremegett, mintha épp egy mosolyt próbálna leküzdeni.
Bár, biztos tévedek, mert az nem létezik, hogy ennek a bunkónak lenne egy kis humorérzéke.„Tűnj az utamból”
Az arca megint megkeményedett. „Most szépen leteszed azt a kéjes kis gluteus maximusodat arra a kanapéra, de azonnal” mondta, „vagy én magam teszem oda.”
Nem esik meg velem gyakran, de teljesen szótlanná váltam. Arra is képtelen volta, hogy megmozduljak, a háromszorosára tágult szemeimről nem is beszélve. Szárazon rám nézett és hozzátette, „Capisce, Cider Csajszi?”


Adam

Amikor Libbyre néztem, ő vállat vont, bár ő is annyira tehetetlen volt ebben a helyzetben, mint én. „Segíts nekem Coffee-Wan Kenobi. Te vagy az egyetlen reményem.”
Tipikus Libby.
„Oké.” Imádkoztam azért, hogy ne kövessek el egy hatalmas hibát.
Kate és Avery mindketten sikkantottak, és megöleltek. Én még mindig aggódtam, de a jókedvük ragadós volt, így elmosolyodtam.
„Köszönöm, Adam” mondta Avery. „ Tényleg te vagy a legjobb! Van bármi esély arra, hogy már holnap tudsz kezdeni? Libby ma este képes volt ellenállni Owennek, de ha nem foglaljuk le, akkor holnap este egy igazán drága hotelszobában fog kikötni."
És ebben a pillanatban minden kétségem ezzel kapcsolatban eltűnt. Benne voltam, és a bukás szóba se jöhetett. Ha rajtam múlik, Libby soha többet nem fog annak a parasztnak az ágyában kikötni. „A holnap jó, mint bármely másik nap. Kettőkor végzek a melóban.”
Libby már az ajtóban volt, próbált meglépni, de megállt mielőtt átlépte volna a küszöböt. „Igazából, készen kell lenned reggel 7:30-ra. Avery már tisztázta a dolgokat a főnököddel. Örömmel vette át a műszakodat. Azt mondta már hónapok óta próbál szabadnapra küldeni.”
Visszafordultam. „Te törölted a holnapi műszakomat?”
Libby egyenesen a szemembe nézett és pimaszul rám vigyorgott. Elindított bennem valamit az a mosoly. „Az enyém vagy holnap Kávés Srác,” dorombolt viccelődve.
Megállt bennem a levegő. Övé. Igen. Igen az övé vagyok. Isten ments, de az övé vagyok. Ez nagyon rossz. Ha nem vagyok elég óvatos Libby Garrett össze fog törni engem. Gyorsan meg kell szereznem az irányítást ebben a helyzetben. Nem tudom, hogy milyen kifejezést lehetett az arcomon, amikor átvágtam hozzá a szobán keresztül, de a szemei kikerekedtek és egészen addig hátrált, amíg neki nem ütközött a falnak.

„Tévedsz” mondtam, magam előtt csapdába ejtve, kezeimet a feje két oldalán a falnak támasztva. Egy kicsit meg akartam őt félemlíteni, de amikor beszívta a levegőt és megborzongott, újból elvesztettem az irányítást. Kicsit túl közel hajoltam hozzá és a következő szavak véletlenül birtokló morgásként hatottak.
„Holnaptól kezdve, az enyém vagy Cider Csajszi.”


Kelly 15 évesen írta első könyvét- egy fanfictiont a kedvenc zenekaráról. Ami nem más, mint a Backstreet Boys, és ami miatt a mai napig cikizik a barátai, családja. Megszállottan szeret olvasni, túl sokat beszél. Arizónában él 4 gyermekével, férjével és a macskájával Mr. Darcyval.

Lépj kapcsolatba Kellyvel:   


Newsletter     - Iratkozz fel angol nyelvű hírlevelére
Amazon         - Ha megvennéd a könyveit eredeti nyelven
Facebook      - Ha még több érdekességet tudnál meg Kellyről                   
Twitter           - Ha együtt csiripelnél Kellyvel ;)



2 megjegyzés:

  1. Ez a borito szornyu, szerintem. De a konyvet nagyon varom *.* Az izelio nagyon meghozta a kedvem ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is szornyu a borito. Blahh :S a konyv meg igyekezhetne mar megjelenni, mert olvasni akaroooom :D

      Törlés

designed by Charming Templates