2016. április 19., kedd

GEEK GIRL - HÉT A BLOGON

A világ egy érdekes hely, sok mindent nem tudunk még róla. Azt például, tudtátok, hogy ha a Mikulás igazi lenne, és a világ mind a 378 millió keresztény gyerekének ki akarná szállítani az ajándékát, akkor a szánjának a hangsebesség 3000-szeresével kellene haladnia, amihez 214200 rénszarvasra lenne szüksége, de a légellenállás és a centrifugális erők hatására a szarvasok és a Mikulás is felrobbanna? vagy azt, hogy egy órával az előtt, hogy ebédelnünk kellene, az agyalapi mirigyünk elülső lebenye egy adrenokortikortopin nevű, polipeptid tropikus hormont termel, ami stimulálásként és természetes ébresztőként funkcionál?


Szeretnél még több hasonlóan érdekes tényről olvasni úgy, hogy közben a modellek varázslatos, és nem túl kedves világába is bepillantást nyerhetsz egy geek lány szemén keresztül? Esetleg szívesen megismerkednél Oroszlánsráccal? Ha igen, akkor tarts velünk április 19-22. között, és ismerd meg jobban Holly Smale: Geek girl sorozatát!

Netrával, a Könyvek szárnyán bloggerinájával közösen úgy döntöttünk, szervezünk egy Geek girl hetet, mivel mindketten imádjuk a sorozatot. 4 napon keresztül fogunk posztolni az eddig megjelent magyar és angol megjelenésekről egyaránt, bemutatjuk nektek az írónőt, és még egyéb extrákkal is tervezünk kedveskedni.

Azok között pedig, akik figyelemmel kísérik a héten felkerülő bejegyzéseket, hétfőn 2 példányt sorsolunk ki A lány, aki távolról tökéletes című regényből, ami a sorozat 3. része. A könyveket köszönjük a Manó Könyveknek!


A NYEREMÉNYJÁTÉK FELTÉTELEI:
  • A nyereményjátékra a Rafflecopter doboz kötelező részeinek kitöltésével lehet jelentkezni, a nem kötelező részek kitöltésével pedig plusz pontokat lehet szerezni, amiknek segítségével úgymond “többször kerül be a neved a kalapba”.
  • Csak magyarországi címre postázunk!
  • A Facebook oldalakat nem elég meglátogatni, lájkolni is kell!
  • Egy IP címről csak egyszer lehet játszani!


FELADATOK:
  1. Meglátogatni és lájkolni a Manó Könyvek Kiadó Facebook oldalát (Kötelező!)
  2. Meglátogatni és lájkolni a Könyvek szárnyán blog Facebook oldalát
  3. Feliratkozni a Maybe I’m a bookworm... blogra
  4. Hol találkozott először Harriet és Nick? (Segítség elérhető hétfőn) (Kötelező!)
  5. Hol született Holly Smale? (Kötelező!)
  6. Ki Harriet kukkolója? (Segítség) (Kötelező!)
  7. Ki Harriet ősellensége? (Segítség) (Kötelező!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates