2016. április 30., szombat

COVER REVEAL #11.: JULIE CROSS: TEMPEST - FÖRGETEG

Hello Molycik!

Újabb borítóleleplezés következik a blogon, ezúttal Julie Cross Förgeteg című könyvének magyar borítójáról hullik le a lepel :)


Csupa izgalom, romantika és cselszövés! Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Julie Cross bestseller regénye, a Tempest.

Nem húzom sokáig a dolgot, csak annyit tennék hozzá, hogy nekem valamiért jobban tetszik az eredeti borító, az sokkal harmonikusabb és kifejezőbb, viszont ez meg "könyvmolyképzősebb" :D 

A borító:
Julie Cross - Tempest: Förgeteg
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2016
Fordítottta: Lakatos Anna
Oldalszám: 424


Fülszöveg:

2009-et írunk. A tizenkilenc éves Jackson Meyer átlagos srác: egyetemre jár, barátnője van… És képes rá, hogy időutazást tegyen. De nem úgy, ahogy a filmekben látjuk – az ugrásai után semmi sem változik a jelenben, mindez csak ártatlan szórakozás. Egészen addig, amíg egy napon idegenek nem támadnak rá és a barátnőjére, Hollyra, aminek az a vége, hogy a Jacksonnal folytatott küzdelem után lelövik Hollyt. Jackson rémületében véletlenül visszaugrik az időben két évet. 2007-ben találja magát, de ez az időugrása különbözik a korábbiaktól. Ezúttal 2007-ben ragad, nem képes ismét a jövőbe jutni.
Jackson mindenáron szeretné megmenteni Hollyt, de nem tud visszatérni a saját életidejébe (a hazai bázisába), ezért amit csak lehet, igyekszik megtudni a képességéről. Eközben életében – ismét – először találkozik Hollyval. Az ugrásai alkalmával szerzett ismeretek alapján idővel rájön, hogy amit a családjáról, a hátteréről tud, az mind csak látszat.

Csakhogy hamarosan keresni kezdik a múltban a férfiak, akik 2009-ben lelőtték Hollyt. Ők az Idő Ellenségei, és semmi sem szab gátat abbéli törekvésüknek, hogy visszavigyék – vagy megöljék – ezt a különleges képességekkel rendelkező fiatal időutazót. Jackson összerakja az apjáról, az Idő Ellenségeiről és a magáról begyűjtött darabokat, és el kell döntenie, mennyire elszánt abban, hogy megmentse Hollyt.

Az írónőről:
Julie Cross

Julie Cross a New York Times és Usa Tuday bestseller írónő elsősorban a New és Young Adult műfajában alkot, legsikeresebb művei a Tempest sorozat és a Letters to Nowhere széria.

Julie Illionisban él férjével és három gyermekével. Korábban tornász volt, sőt, edzősködéssel is foglalkozott, a sportért pedig máig bolondul, manapság viszont inkább a hosszútávfutást részesíti előnyben. Olvasni is szeret ám, hetente több YA és NA regényt elolvas.

Mindemellett Cross elképzelt tengerparti nyaralások kitalálója, a közép-nyugati bipoláris időjárás túlélője, lófarok és edzőcipő függő, sőt, egy újraélesztő-igazolvány tulajdonosa, igaz, már éppen lejárt, de a tudását nem veheti el senki!

Ha van kedvetek írjátok meg, Nektek hogy tetszik a Förgeteg borítója, minden véleményt, hozzászólást szívesen olvasok.
Üdv:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates