2017. március 30., csütörtök

COVER REVEAL #17.: MATTHEW QUICK - BOY 21


Hello Molycik!

A Könyvfesztivál közeledtével egyre több borítóról rántjuk le a leplet, így a mai nap során még egy borítóleleplezésre számíthattok, pontosan 19:00-kor! ;) 


Még csak a Napos oldalt olvastam Matthew Quicktől, de azt nagyon szerettem, pont ezért szeretném az összes könyvét elolvasni majd idővel. Már a polcomon csücsül a Forgive meg, Leonard Pecock is, és valószínűleg a Boy 21-t is be fogom szerezni idővel.

Szokás szerint a fülszöveggel kezdünk, hiszen nem a borító alapján ítélkezünk (tudom, tudom... ezt még én sem hiszem el, hogy leírtam), majd következik a borító.

Fülszöveg:
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Finley élete sosem volt könnyű. Két dolog azonban mindig tartotta benne a lelket: a kosárlabda és a barátnője. Aztán megérkezik az életébe egy harmadik dolog: Russ. Egy finoman szólva is furcsa fiú, aki azt állítja, a világűrből érkezett, és bár az ország egyik legjobb ifi kosarasa, a világért sem volna hajlandó pályára lépni. Finley mindenkinél jobban megérti Russ-t, segítene is rajta, de van egy bökkenő: Russ minél jobban lesz, Finley annál rosszabbul. A két fiú mégis összebarátkozik, és ennek egészen váratlan következményei lesznek… 

Matthew Quick új regénye egy szótlan fiú nagyon is beszédes elméjébe vezet minket, ahol elgondolkodtató és szórakoztató gondolatok keverednek tragikus és humoros emlékekkel.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Eredeti cím: Boy 21
Megjelenés ideje: 2017. 04. 21.
Oldalszám: 256
Kategória: Vörös pöttyös
Előrendelem!
Kívánságlistára teszem!
A szerzőről
Matthew Quick Oaklynben, New Yerseyben nevelkedett, és angol irodalmat tanult a főiskolán. Éveken át dolgozott angol tanárként is, ezen időszak alatt írta meg első regényét, a Napos oldalt.
Felesége a szintén író Alicia Bassette, akivel Észak Karolinában, Quter Banksben élnek.
Quick munkásságáért több díjat is kapott, 2012-ben a The New York Times magasztalta a Boy 21 regényéért, 2013-ban a Time a 100 legbefolyásosabb ember közé választotta.
Élete első regénye a Napos oldal volt, amiből Oscar-díjas film készült, a hazai olvasók a Bocsáss meg Leonard Peacock művét is olvashatták. A 2017-es könyvfesztiválra érkezik a Könvmolyképző Kiadó gondozásában a díjnyertes Boy 21 regénye.
Üdv, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates