2017. szeptember 20., szerda

RÓBERT KATALIN - SZELÍDÍTS MEG! (COVER REVEAL #24.)

Hello Molycik!
Még nem ért véget a borítóleleplezős időszak. Ma ismét egy magyar írónő könyvéről hullik le a lepel, ugyanis hosszas várakozás után fény derül Róbert Katalin Szelídíts meg c. könyvének a külsejére.

Én személy szerint egy hozzám közel álló személynek drukkoltam a borítótervező pályázaton, akinek a pályaművét itt megtekinthetitek, de azért a végleges kinézet is csini lett. 

Fülszöveg:

Róka ​kilencedikes lány, és nem akar mást, mint rajzolni, pusztítani az ellenséget a kedvenc számítógépes játékában, és nem törődni azzal, hogy frissen elvált szülei még mindig felette csatároznak.

Az új osztálytársai az idegeire mennek, ráadásul a tanárok Kisherceget, ezt a bosszantóan tökéletes tizenegyedikest is a nyakába varrják, hogy korrepetálja matekból.

Róka mindent megtesz, hogy elijessze a fiút, de az nem hagyja magát, és lassan egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Csakhogy tavaly történt valami, amiről eddig nem beszélt senkinek…
Kisherceg kitűnő tanuló, próbál megfelelni a szüleinek, és a barátnőjének, Rozannának, és eddig minden akadályt tökéletesen vett, ám most úgy érzi, elakadt az élete. Nem elég, hogy fogalma sincs, mihez kezdjen az érettségi után, még korrepetálnia is kell a bukásra álló Rókát.

A lány ellenséges, arcpirítóan szabad szájú, és mindent elkövet, hogy a fiú kudarcot valljon…

Mire elég heti egy különös óra? Közelebb kerülhet egymáshoz két ennyire más ember?
Kiadó: Könyvmolyképző
Várható megjelenés: 2017. ősz
Oldalszám: 272
Megrendelem!
Kívánságlistára/Várólistára teszem

Az írónőről
Róbert Katalin 1986-ban született Budapesten. Iskolás kora óta ír, prózáival többször is részt vett pályázatokon, egyre meggyőzőbb eredménnyel. 2013-ban nyertesként került ki az Aranymosás irodalmi pályázatról2014 nyarán megjelent a Nalávia titka című meseregénye, 2014 őszén a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában pedig a Szívből, színből, igazán, majd 2015-ben a Kezdjetek el élni! című regényei. Jelenleg irodalmi szerkesztőként dolgozik.

>>> Írói blog >>> Facebook     >>> Instagram

Nektek, hogy tetszik a Szelídíts meg borítója? :)
Üdv,


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates