2017. szeptember 8., péntek

SARA SHEPARD - PRETTY LITTLE LIARS (COVER REVEAL #23.)

Hello Molycik!
Gondolom mindenki számára ismerős a Pretty Little Liars c. sorozat, ha más nem hallásból. Azt viszont sokan nem tudják, hogy a sorozat Sara Shepard írónő könyvei alapján valósulhatott meg. Hazánkban még anno az Ulpius kiadta, igen gyenge fordítással és szerkesztéssel a sorozat első kötetét, a második részt már meg sem élte. Idén újra kiadásra kerül, méghozzá a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. Remélem ezúttal több rész is kiadásra kerül majd, mert szerintem egy kis chilles nyári olvasmány, én olyan 9-10. részig olvastam is. A TV-sorozat rajongói biztos szeretni fogják, habár jó pár eltérés van a film és a könyv között.

Fülszöveg:

Alison három éve tűnt el, egy pizsamaparti után, és azóta sem látta senki. Az elit pennsylvaniai iskolába járó barátai meggyászolták, de megkönnyebbülten fel is sóhajtottak. Mindegyikük őrzött egy-egy titkot, amit csak Alison ismert, és ha a pletykára éhes világ tudomására jut, tönkreteheti őket. Amikor egymás után kapják a névtelen e-maileket és szöveges üzeneteket, pánikba esnek. Az áruló vajon a saját köreikből való? Vagy ami rosszabb: Alison visszatért?

Egy rendkívül izgalmas sorozat indító kötete.

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás ideje: 2017. ősz
Oldalszám: 264
Megrendelem
Várólistára / Kívánságlistára teszem


Az írónőről
Sarah Shepard a híres Pretty Little Liars és a The Lying Game könyvsorozatok szerzője, mindkettőből sikeres tv-sorozat készült a FreeForm csatornára.


Az írónő Torontóban született, van egy testvére, Ali. A New York Universityn tanult, és Brooklynban kreatív írást is tanult. Az első könyve, a Hazug csajok társasága 2006-ban jelent meg. Az írónő jelenleg Pittsburghben él férjével és kutyusaival.
Érdekesség, hogy a Pretty Little Liars tévésorozat két részében is szerepelt (1x07 és 5x24), igaz, cameo szerepekben tűnt fel csupán.

Kíváncsiak vagytok, hogy milyen könyvként a Pretty Little Liars? Én már alig várom, hogy újra beleássam magam a csajok hazugságaiba ;)
Üdv,


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates