2019. december 27., péntek

INKÁBB BOOKTAG (BOOKTAG #15.)

Hello Molycik!
Tudjátok, hogy mindig hihetetlenül le vagyok maradva mindennel, mert éljen a halogatás! Most viszont én magam se merem megnézni, hogy mégis mikor hívott ki erre a booktagre Kamilla, molyról. Cserébe kitöltöm végre.

1. Mit olvastál inkább, csak trilógiákat vagy csak önálló könyveket? 
Sokkal inkább sorozatokat. Nagyon néha úgy gondolom egy önálló könyvről, hogy folytatnia kellett volna az írónak, és elég sokszor meg a sorozatból van már nagyon elegem. Mégis, ha választanom kellene, akkor éljenek a sok kötetes könyvek! 

2. Kitől olvasnál inkább: csak nőktől vagy csak férfiaktól? 
Hm… Nekem teljesen mindegy, igazából szerintem ez nem számít annyira, mint például a stílus vagy a világfelépítés. 

3. Hol vásárolnál inkább: könyvesbolt vagy online? 
Nagyon szeretek könyvesboltban vásárolni, és ha az lenne a kérdés Hol szeretsz vásásrolni? akkor egyértelműen ez lenne, mert szeretek nézelődni és elveszni a könyvek között. Azonban már rég rájöttem, hogy online sokkal olcsóbb és kényelmesebb, mert nem kell hazacipelni a felvásárolt könyveket, így a szavazatomat az online boltok kapják. 

4. Melyiket választanád inkább: az összes könyvből film, vagy sorozat? 
Sorozat! Régebben azt mondtam volna, hogy film, mert azt ugyanúgy el tudják cseszni, mint egy sorozatot. Mégis a szívem a sorozatok felé húz, olyan jó agyzsibbasztók vizsgaidőszakban és stresszes napok alatt. 

5. Mennyit olvasnál inkább: 5 oldalt naponta, vagy hetente 5 könyvet? 
Ez nem is kérdés. Hetente 5 könyvet, hogy minél több világban kalandozhassak és veszhessek el.

6. Mi lennél inkább: kritikus vagy író? 
Egyik sem. Az blogra írás csak hobbi és láthatjátok Ti is, hogy elég hamar elkezdem hanyagolni, ha nincs időm. Kritikus meg nem szeretnék lenni, nem is tartom magam annak.

7. Mit tennél inkább: újra és újra elolvasnád a kedvenc 20 könyvedet, vagy mindig ezidáig el nem olvasott könyveket kéne bújnod? 
Nehéz kérdés, mert nagyon szívesen olvasnám újra és újra a kedvenc 20 könyvemet, de azért nyilván szeretnék új történeteket is megismerni. Szóval le a tbr listával, jöjjenek az újdonságok!

8. Mi lennél inkább: könyvtáros vagy könyvesbolti eladó? 
Bármelyiket kipróbálnám, nem igazán tudok választani a kettő közül.

9. Mit olvasnál inkább: Csak a kedvenc műfajodba tartozó könyveket vagy inkább minden más műfajt, kivéve a kedvencedet? 
Csak és kizárólag kedvenc. Amit nem szeretek azzal ki lehet kergetni a világból, és hiába próbálkozom én a komfort zónán kívüli olvasással, általában maradok a jól megszokottaknál. 

Dorka, Barbi, Virág kíváncsi vagyok a Ti válaszaitokra is! :)
Üdv,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates