2015. november 12., csütörtök

COVER REVEAL #4.: RÁCZ-STEFÁN TIBOR - TÚL SZÉP

Sziasztok!
Remélem még nem unjátok a borítóleleplezéseket, ugyanis ma egy újabbra kerül sor. Ma is magyar író könyvének a borítóját leplezzük le bloggertársaimmal közösen, mégpedig Rácz-Stefán Tiborét. 
Nekem nagyon tetszik a borító, bízom benne, hogy a Ti tetszéseteket is elnyeri majd, és hogy felkeltik a részletek a kíváncsiságotokat :)
Lássuk a borítót, és az extra részleteket.


Rácz-Stefán Tiborról már a Fogadj el! című regényével bebizonyosodott, hogy nem fél hozzányúlni a rizikósabb témákhoz. Ez a Túl szép esetében sincs másként, ám ezúttal egy románc kerül a középpontba! Vajon az ellentétek tényleg vonzzák egymást? Hogyan alakul a túlsúlyos Márk, és a volt profi sportoló Olivér kapcsolata?

Az első magyar Rubin pöttyös, az első Rubin pöttyös férfi szerző tollából és az első LMBT Rubin pöttyös! Kell ennél több bizonyíték, hogy különleges történet vár az olvasókra?


Fülszöveg:
A túlsúlyos Márk mindennél jobban vágyik rá, hogy végre igazán szeressék. Mégis, azt hiszi, hogy a súlya miatt nincs joga a szerelemre. Elkeseredésében finomságokba fojtja bánatát.
Vajon a csupaszív srácra rátalálhat a nagy Ő?
Képes lesz elfogadni önmagát?
Olivér profi úszó, ám doppingbotrányba keveredik, eltiltják a versenyzéstől, és darabjaira hullik az élete. Azt sem tudja, mit hoz a holnap, a szerelemre gondolni sem mer.
Újjáépíthetjük a nulláról az életünket?
Rátalálhatunk az igazira akkor is, ha nem keressük?
A két fiú közös munkahelyen kezd el dolgozni. Előbb megismerik egymást, aztán a titkaik is felszínre bukkannak. De kialakulhat köztük több, mint barátság? Vagy csak a külső számít?
Van egy pont, amikor az ész a szív útjába áll…

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789633994139
Várható megjelenés: 2015. ősz



A szerzőről:

Rácz-Stefán Tibor 1988-ban született, foglalkozása szerint marketing asszisztens. Első regénye "Fogadj el!" címmel 2014-ben látott napvilágot a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A könyv többek között az iskolai terror és a közösségi média veszélyeire kívánja felhívni a figyelmet. 2015-ben gazdagítja a Rubin Pöttyös könyveket második műve, a Túl szép, amiben két fiú szerelmének a történetét meséli el.

A szerző szabadidejében rengeteget olvas és szereti a sorozatokat is, amikről szívesen értekezik a blogján.


Elérhetőségek:

Most pedig egy kis extraként, képek formájában megosztok veletek pár idézetet, enjoy it! ;)





Várom a véleményeiteket, további szép estét! Üdv:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates