2018. szeptember 20., csütörtök

ALETHA ROMING: ÚT A FÉNYBE (COVER REVEAL #31.)

Hello Molycik!
Jó régen nem volt már poszt, kicsit sűrűbbre sikeredett a nyár, mint amire számítottam. Most már itt az ősz, így én is visszahúzódtam a kis kuckómba és az olvasás újra kezdi átvenni az életem felett az uralmat. Ha már ősz, akkor eljött a borítóleleplezések ideje is. Ma Aletha Roming könyvének külsejéről hullik le a lepel. 

Fülszöveg:
Miközben a barátnője után kutat, egy gyilkos világban találja magát.

Sara Adams arra ébred, hogy nem lát, és a legalapvetőbb dolgokra sem emlékszik az életéből. Az őt körülvevő sötétség mégis áldásnak tűnik a számára, amikor szembe találja magát a Fény terrorjával.

Stella Montgomery aggasztó hírekre figyel fel. Detroit sikátoraiban egymás után tűnnek el a fiatal nők. Amikor legjobb barátnőjének is nyoma vész, beleássa magát az ügybe, annak ellenére, hogy szerelme, aki rendőrségi nyomozó, óva inti ettől. A nyomok a város legveszélyesebb és legelhagyatottabb környékére vezetnek, ahol Stella fenyegetőbb dologra bukkan, mint gondolta: a Fény elnevezésű titkos szervezetre, élén a rejtélyes Gabriel atyával.

Sara közben meg akarja érteni, mit keres abban a furcsa világban, amelyre ébredt, mi lehet a szerepe egy feltétlen engedelmességet követelő diktatórikus gyülekezetben. Nincs tisztában az érzelmeivel sem, melyek Jacobhoz, a férjéhez fűzik, hisz nem is emlékszik a férfire, akinek gyengéd gondoskodása összezavarja és megszédíti.
Stella mindent kockára tesz, hogy kiderítse az igazságot. Csakhogy a megvilágosodásnak mindig ára van…

Sokkoló története a megtévesztésről. A thrillerkedvelők ki ne hagyják!


Ha felkeltette az érdeklődésedet és kívánságlistára tennéd a molyon, akkor azt itt teheted meg. Ha pedig rögtön elő is rendelnéd azt itt.

Aleatha Romig New York Times és USA Today bestseller szerző. Ő írta a sötét romantika irányzatához sorolható fordulatos sorozatot, a Consequencest (már több mint fél millió e-olvasója van), a Tales from the Dark Side-ot és az Infidelity-t. Aleatha Indiana államban született. Itt nőtt fel, itt tanult, és itt neveli három gyermekét is a férjével. Indianapolistól délre élnek.

Nektek, hogy tetszik az Út a fénybe borítója? 
Üdv,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates