2018. november 27., kedd

RÓBERT KATALIN: VÁLASSZ ENGEM (COVER REVEAL #33.)

Hello Molycik! 
Elég régen nem jelentkeztem már, de összecsaptak a hullámok a fejem felett, úgyhogy kicsit hanyagolnom kellett nem csak a blogot, hanem sok más mindent is. Mindenesetre a következő pár hétben megpróbálok visszatérni, amelynek első próbálkozása egy kis borítóleleplezésben nyilvánul meg. 

Róbert Katalin nevével legutóbb a 6 hét a világ borítóleleplezés kapcsán találkozhattatok a blogon, ma pedig a Válassz engem! a soros. A kötet korábban már megjelent Szívből, színből, igazán címen, viszont idén újra kiadásra kerül egy teljesen más borítóval, extra tartalommal és immáron a Vörös pöttyös könyvek legújabb tagjaként. 

Szokásos menetet követve először következzék a fülszöveg, majd pedig a szerintem nagyon cuki borító. 

Fülszöveg:
Szeress akkor is, ha fáj!
Egy különös szerelmi háromszög különösen szép története.
Alex úgy szeret valakit, mint az életét, számára nélküle nincsenek holnapok. De vajon bevallhatja ezt az érzést? Vagy minden tönkremegy? Mi ez az erős kapcsolat köztük? Szeretet, vagy valami más, valami több? 
Patrik keresi az útját az életben. Anyja halála és apja hideg távolságtartása mélyen megsebezte. Fél a szeretettől, és fél a szerelemtől, számára minden hatalmi játszma. De mi lesz vele, ha elveszíti azt, aki a legfontosabb? Ki a legfontosabb? 
Lilla bármit megtenne Patrik vonzalmáért. Harcol a fiúért, és úgy érzi, őt illeti. Ám Lilla Alex húga, aki mélyen szereti a bátyját is, és nem akarja elveszíteni.

Lélegzetállítóan szép, szívbemarkoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről. Engedd be a szerelmet, és légy az, aki vagy!
Olvasd el, tetszeni fog, a lelkedig ér!
És akkor a borító
Ha megrendelnétek >>itt<< tudjátok, ha pedig kívánság- vagy várólistára tennétek, azt >>itt<< tehetitek meg.

Életrajz
Róbert Katalin 1986-ban született Budapesten. Iskolás kora óta ír, prózáival többször is részt vett pályázatokon, egyre meggyőzőbb eredménnyel. 2013-ban nyertesként került ki az Aranymosás irodalmi pályázatról 2014 nyarán megjelent a Nalávia titka című meseregénye, 2014 őszén a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában pedig a Szívből, színből, igazán, majd 2015-ben a Kezdjetek el élni! című regényei. Tavaly a Vörös Pöttyös kategóriában is debütált Szelídíts meg! című regényével, idén pedig már megjelent 6 hét a világ címmel az újabb Vörös Pöttyös regénye. Jelenleg irodalmi szerkesztőként dolgozik.


Mi a véleményetek, milyen lett a borító? Nekem nagyon tetszik, kis cuki és biztos vagyok benne, hogy sok könyvmolyt elcsábít majd a könyvesboltokban. 

Üdv,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates