2018. május 10., csütörtök

KIRSTY MOSELEY - ÁLMAIM ŐRZŐJE (COVER REVEL #29.)

Hello Molycik!

Közeledik a Könyvhét ezzel együtt beindulnak a Könyvmolyképzős borítóleleplezések!

A mai napon egy romantikus YA lesz a központban. Lássuk is először a fülszöveget, majd pedig a borítót. Egy kis extra infó a borítóról, hogy Rácz-Stefán Tibor tervezte. Szerintem nem rossz, illeszkedik a Vörös Pöttyös romantikus könyvek sorába. Mindenesetre nem a borító miatt venném le a polcról, ha véletlenül arra adnám a fejem, hogy elolvasom.


Fülszöveg:

Volt egyszer egy lány.
És egy fiú.
Meg egy ablak.

Amber Walkert és a bátyját, Jake-et bántalmazza az apjuk. Egy éjszaka Jake legjobb barátja, Liam észreveszi a zokogó Ambert, és bemászik a szobája ablakán, hogy megvigasztalja. Ezzel kezdődik szeret/nem szeret-kapcsolatuk, ami meghatározza a következő nyolc évet. Liam mára magabiztos csajozógép lett, aki egyetlen csaj mellett sem tud kikötni, még sohasem volt igazi barátnője. Amber máig nem dolgozta fel a bántalmazó apjától elszenvedett lelki sebeket. Ő és Liam bizarr párost alkotnak. A kapcsolatuk mindig is viharos volt. De mi történik akkor, ha Amber egyszer csak máshogy tekint a bátyja legjobb barátjára? És mit szól a túlféltő báty, amikor megtudja, hogy a húga és a barátja egyre közelebb kerülnek egymáshoz?

A legmeghatóbb történet arról, mire képes a szerelem.
>> Várólistára/Kívánságlistára teszem
>> Előrendelem
A szerzőről
Kirsty Moseley bevallása szerint a férje, Lee a legnagyobb támogatója, és úgy érzi, a bátorítása nélkül ma nem tartana ott, ahol. 2005-ben született meg közös fiúk, akit a legjobb dolognak tart, ami valaha történt vele.
2012-ben jelent meg Amerikában magánkiadásban az első regénye, az Álmaim őrzője, azóta pedig sorra érkeznek a sikeres könyvei, immáron nagy kiadóknál, és világszerte egyaránt.


Holnap újabb leleplezéssel jelentkezem!
Üdv, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates