2018. május 11., péntek

TARRYN FISHER: THIEF - TOLVAJ (COVER REVEAL #30.)

Hello Molycik!
Folytatódik a borítóleleplezős sorozat, ma az egyik kedvenc New Adult trilógiám utolsó kötetéről hull le a lepel. Őszintén megmondom, hogy nekem nem tetszik. Majd látni fogjátok, hogy nem tartotta meg a kiadó az eredeti külsőt. Nem mondom, hogy az nagy kedvencem lenne, de ez... Mióta megláttam a processing folyamatban ragadtam és nagy nemek villognak a szemem előtt, ha meglátom. Minek az az "Érted bármit, Hercegnő!" idézet az elejére? Nem mintha ez lenne vele a legnagyobb probléma. Szerintem úgy ahogy van nem illik a trilógiához. 

Ettől függetlenül bátran ajánlom mindenkinek Tarryn Fisher könyveit!

Fülszöveg:
Emlékeztetőül magamnak: 
A szerelem türelmes. A szerelem kedves. 
A szerelem nem dicsekszik, nem henceg. 
A szerelemben nincs arrogancia. 
Sohasem durva, nyers vagy illetlen – nem öncélú. 
A szerelmet nem könnyű felforgatni. 
A szerelem nem kövezi meg a rosszat. 
A szerelem bízik, remél és mindent kibír. 
A szerelem sohasem évül el. 
Küzdeni fogok érte. 
A tolvaj

>> Várólistára/Kívánságlistára teszem
>> Előrendelem
A szerzőről:
Tarryn Fisher, New York Times és USA Today sikerkönyves szerző. Lehet, hogy vagányabb nálad, de ezt nem dörgöli az orrod alá. Az első diplomáját a Roxfort Varázsló és Boszorkányképző Szakiskolában szerezte. Az emberi természet nagy tisztelője, egy hús-vér gonosz, mégpedig a Mardekár házból. A szíve sötét, de az olvasóit azért kedveli. Jelenleg Washingtonban él fiával és lányával.

Tarrynről még azt is lehet tudni, hogy jóban van Colleen Hooverrel és imádják egymást Facebookon szívatni. Na, meg az olvasóikat a lélektipró csavarokkal.

Üdv,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates