2017. október 8., vasárnap

COLLEEN HOOVER: CONFESS - VALLOMÁS (COVER REVEAL #25.)Hello Molycik!
Ma egy olyan könyv borítójáról hullik le a lepel, amit a Colleen Hoover magyar rajongói már biztosan nagyon vártak! Jó hír, hogy nem csak az It Ends With Us érkezik kis hazánkba a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. De nem ám! Betársul mellé a Confess is, méghozzá a szuper sorozatos borítóval!

Kezeket fel, ki várja már? :)

Fülszöveg:
Mi mindent érdemes kockára tenni a szerelemért?

Auburn Reed huszonegy éves korára már mindent elveszített, ami valaha fontos volt neki. A lány azért küzd, hogy újra felépítse romba dőlt életét, így csakis kitűzött céljaira összpontosít, és nem engedheti meg magának a hibákat. De amikor munkát keresve belép egy dallasi műterembe, váratlanul éri az erős vonzalom, ami elfogja az ott dolgozó titokzatos művész, Owen Gentry iránt.
Most az egyszer Auburn mer kockáztatni, és a szívére hallgat, ám hamarosan felfedezi, hogy Owen súlyos titkot rejteget. Múltjának árnya tönkretehet mindent, ami fontos Auburn számára, és a lány egyedül úgy teheti sínre az életét, ha kizárja belőle a fiút.
Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatukat, Owennek nincs más dolga, csak vallomást tenni. Ám ebben az esetben a vallomás sokkal ártalmasabb lehet, mint maga a bűn.

A csodálatos és kivételes stílusú Colleen Hoover egy újabb mélyen megható történetet mesél arról, hogy az igaz szerelem és a család olyan köteléket jelent, amit semmi sem szakíthat el.
Az írónőről:
A New York Times sikerlistáját meghódító Colleen Hoover többek között a Szívcsapás, a Visszavonuló, az Ez a lány, a Reménytelen, a Reményvesztett, a Helló, Hamupipőke!, az Egy nap talán, valamint a Soha, de soha szerzője. Texasban él a férjével és három fiukkal.


Hamarosan újra jelentkezem, addig is olvassatok sokat.
Üdv, Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates