2018. október 26., péntek

RÓBERT KATALIN: 6 HÉT A VILÁG (COVER REVEAL #32.)

Hello Molycik!

Hamarosan érkeznek a Könyvmolyképző Kiadó magyar szerzőktől származó újdonságai, így mostanában tele lesz a net a borító leleplezésekkel. Ma Róbert Katalinon a sor, lehull a lepel a 6 hét a világról!


Fülszöveg:
Te mit tennél meg, hogy elnyerd a kamaszkori bálványod szerelmét?

Nelli évek óta álmodozik a nagy Őről, akit még a gimnáziumi színjátszókörben ismert meg. Az iskolában vonzalom ébred köztük, de K.M. leérettségizett és elballagott, a kapcsolatuknak vége szakadt, még mielőtt igazán elkezdődhetett volna. Az egykori tehetséges fiúból mostanra körberajongott színész lett, aki estéről estére a színházban kápráztatja el a közönséget.

Nelli csak távolról sóvároghat K.M. után, de a lelke mélyén biztos benne, hogy egyszer újra összehozza őket a sors. Amikor színház gyakornoki programot hirdet, a lány tudja, hogy elérkezett az ő ideje. Belecsöppen a színészek, rendezők, ügyelők, súgók titokzatos világába. Megismeri az extravagáns, csupaszív Dittát, a gyönyörű és ravasz Biát, aki nemcsak az álompasit kész lenyúlni, de talán még az állását is. Na és még valakit, aki valahogy mindig ott van a közelében…

Ám az apja ultimátumot ad: Nelli csak hat hetet tölthet el a színházban, utána a cégénél kell elhelyezkednie.

Mire elég ez a néhány hét? Megtalálja a helyét a színházban?

Vajon lángot szíthat abból a szikrából, ami kamaszként olyan sokat jelentett?

Az egyetlen magyar színházas YA regény!

Less be a színfalak mögé, kövesd Nelli szívének útjait egy különös, csodálatos világban!

A fülszöveg után következzen a borító:
Ha megrendelnétek >>itt<< tudjátok, ha pedig kívánság- vagy várólistára tennétek, azt >>itt<< tehetitek meg.

Életrajz
Róbert Katalin 1986-ban született Budapesten. Iskolás kora óta ír, prózáival többször is részt vett pályázatokon, egyre meggyőzőbb eredménnyel. 2013-ban nyertesként került ki az Aranymosás irodalmi pályázatról 2014 nyarán megjelent a Nalávia titka című meseregénye, 2014 őszén a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában pedig a Szívből, színből, igazán, majd 2015-ben a Kezdjetek el élni! című regényei. Tavaly a Vörös Pöttyös kategóriában is debütált Szelídíts meg! című regényével. Jelenleg irodalmi szerkesztőként dolgozik.


Mi a véleményetek, milyen lett a borító? Erre a változatra szavaztatok? Én őszintén szólva jobban örültem volna, ha So-So terve nyeri, mert nekem az a borító hatalmas kedvencem lett, függetlenül attól, hogy ismerem a személyt, aki tervezte. Annyira én nem rajongok azokért a borítókért, amin emberek vannak, így jobban bejönnek az egyedi tervek, rajzolt dolgok, de hát kinek a pap, kinek a paplan.

Üdv,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates